Tankklep golf 4 gaat niet open

Nou wilde hij net tanken, maar het klepje wil niet meer open. Het klepje gaat via de centrale vergrendeling op slot. Bij mijn Golf IV destijds zat daar de ontgrendelknop. Getankt, maar nu wil het klepje niet meer dicht, hij blijft dus open staan. Hallo, Ik wilde gisteren gaan tanken maar tot mijn verbazing kreeg de tankklep niet open.

Zoals bekend is kun je het openen van binnen af via. De tankklep gaat niet open als je aan de ontgrendelingsknop op de linkervoorportier trekt. Heb dit bij een golf4 wel eens meegemaakt. Het lijkt er op dat VW hier niet in voorzien heeft, maar de tips die ik zo snel tegen kwam waren het licht ingedrukt.

Ik had ingesteld dat als ik mijn deur open deed dat alles van slot gaat, ook het tank klepje ;D. Snel getankt en naar huis gereden, maar klep werkt nu weer niet! OFFLINE ktm640 Re: tankdop vergrendeling. Bedankt, ik krijg hem inderdaad handmatig open. Als je hem dicht doet drukt het veertje hem open(5mm) en is er geen klik.

Ik kan eigenlijk niet zien waarom deze. Deuren gaan open maar tankklep blijft gesloten.

Tankklep golf 4 gaat niet open

Stond vandaag aan tankstation en wilde tanken maar tankklepje is niet open te krijgen. Geluid is weg en de actuator gaat weer soepel open. Vandaag ging de tankdop niet open als ik op het knopje druk. Wil ik gisteren tanken gaat mijn tank klep niet meer open (passat 99) Heeft er iemand nog tips, want.

Maar sinds gisteren redt hij dit niet meer andere pomp achter geprobeerd. Ik heb hetzelfde probleem maar wel in mijn Golf II 3deurs. Hoi allemaal, Mijn zus heeft een (nieuwe tweedehands) VW Caddy en staat nu bij het tankstation en de tankdop gaat er niet af! Gaat ook hier netjes op slot met de rest. VW Golf VI werkt hetzelfde als bij een 02,Passat idem. Ga je tanken, open je je klepje en je kunt meteen tanken! Als ik mijn tankdop niet met een aantal klikken dichtdraai, dan gaat dat gele motor icoontje in mijn toerenteller.

Heb zelf een keer gehad, dat ik het dekseltje niet open kreeg. Ik heb ook een keer een half uur zitten worstelen om de achterklep van een VW golf open te krijgen. Excuses, wij zijn op dit tijdstip telefonisch niet bereikbaar.