Tankklep golf 5 gaat niet open

Nou wilde hij net tanken, maar het klepje wil niet meer open. Het klepje gaat via de centrale vergrendeling op slot. Maar wij weten niet hoe je de tankklep van deze moet openen en de verkoper. Tankklepje gaat niet open – VWForum.

Hij gaat niet open met de centrale vergrendeling. Het lijkt er op dat VW hier niet in voorzien heeft, maar de tips die ik zo snel tegen kwam waren het licht ingedrukt. Ik had ingesteld dat als ik mijn deur open deed dat alles van slot gaat, ook het tank klepje ;D. Op zoek naar goedkope tankklepje voor uw Volkswagen? Geef uw kenteken in en ontdek wat Winparts. Stom genoeg heb ik er nog niet over nagedacht dat het klepje van de dieseltank daar ook op aangesloten zit. In de kofferbak achter de bekleding moet terhoogt van je tankklep een hendeltje zitten om je tankdop. Snel getankt en naar huis gereden, maar klep werkt nu weer niet!

OFFLINE peedeepee Re: tankdop vergrendeling. Bedankt, ik krijg hem inderdaad handmatig open. Deuren gaan open maar tankklep blijft gesloten. Stond vandaag aan tankstation en wilde tanken maar tankklepje is niet open te krijgen. Geluid is weg en de actuator gaat weer soepel open. Gaat ook hier netjes op slot met de rest. VW Golf VI werkt hetzelfde als bij een 02,Passat idem. Hoi allemaal, Mijn zus heeft een (nieuwe tweedehands) VW Caddy en staat nu bij het tankstation en de tankdop gaat er niet af!

Ga je tanken, open je je klepje en je kunt meteen tanken! Als ik mijn tankdop niet met een aantal klikken dichtdraai, dan gaat dat gele motor icoontje in mijn toerenteller. Ik heb ook gehad dat de tankklep niet open wilde, het bleek te gaan. Ik moet eerlijk toegeven dat ik (na 1,5 jaar) nog steeds niet weet hoe dat.