Tankklep opel corsa gaat niet open

Hoe kan ik het tankklepje van mijn Opel Corsa Sport open krijgen? Heb ook een corsa en het klepje gaat niet open als je deuren op slot. Je kunt er van buitenaf bij maar dit gaat niet makkelijk. Inderdaad, dus niet je auto op slot doen als je wilt tanken… Als hij dan nog niet open gaat zal dat motortje wel stuk zijn… Ik vind dit leukNiet. Hallo, Helaas is mijn centrale deurvergrendeling kapot.

Hierdoor gaan de deuren niet meer open dmv de knop op de sleutel. Bij mijn opel(maar bij anderen ook)gaan de portieren met de. Het slot wil wel op slot maar als hij van het slot af moet dan gaat het. De tankklep gaat met de centrale vergrendeling niet mee dicht. Doe je tankklepje open als hij ontgrendeld is en sluit je auto, als het goed is. Het lijkt er op dat VW hier niet in voorzien heeft, maar de tips die ik zo snel tegen kwam waren het licht.

Ik had ingesteld dat als ik mijn deur open deed dat alles van slot gaat, ook het tank klepje ;D. Weet iemand een alternatieve manier hoe ik het tankklepje kan openmaken? Hij gaat niet meer samen met de centrale vergrendeling open. Bekijk en download hier de handleiding van Opel Astra Personenwagen (pagina 27 van 270) (Nederlands).

Tankklep opel corsa gaat niet open

Portieren, bagageruimte en tankklep.

Nu krijg ik de tankklep slechts open door de handzender uit h. NIET meegaat bij ontgrendelen (instelbaar), dan gaat de tankklep ook niet in. Hoi allemaal, Mijn zus heeft een (nieuwe tweedehands) VW Caddy en staat nu bij het tankstation en de tankdop gaat er niet af! Gaat het om een auto die ontwikkeld is voor landen waar rechts gereden wordt? Bij de Corsa zit hij rechts en bij de Legacy zit hij links…klopt inderdaad. Bogijn Automotive Onderdelendiscount is de webshop voor auto-onderdelen.

Simpel, laagste prijsgarantie, gratis verzending, gratis retourneren, 2 jaar garantie. Mijn tankklep gaat niet meer open,maar er moet wel getankt worden. Bij Opel zit de dop wel rechts, maar dat klopt niet met het dashbord.