Tankklep renault modus gaat niet open

Hij stond vanmiddag bij een tankstation en het tankklepje wilde niet meer open. Tankklep gaat niet meer open – Lagunaclub. Mijn tankklep gaat niet meer open,maar er moet wel getankt worden.

Tankklep renault modus gaat niet open

Als het goed is kun je nu van binnenuit de tankklep openen d. Mocht dit je niet lukken kun je het beste even naar de Renault-dealer gaan,of de. Het klepje dat voor mijn tankdop zit gaat niet meer open. Lekker scheuren met het blauwe gevaarte.

Tankklep renault modus gaat niet open

Ook als ik handmatig de deuren ontgrendel is dit het geval.

Weet iemand of het klepje ook op een ander manier open te maken is? Het originele Renault onderdeelnummer. Vandaag wilde ik gaan tanken,maar de tank klep wil niet meer open? Krijg je de dop niet meer los of gaat het benzineklepje niet open ? Toch hoef je dit niet handmatig te controleren, een klein handigheidje volstaat. Met de noodsleutel kan je het portier openmaken. Gelukkig heb ik niet gewacht tot hij bijna leeg was, maar morgenvroeg.

Ik krijg mijn tankklepje niet meer open. Neem aan dat je een dop hebt die met de c. Als een portier open of niet goed gesloten is, verschijnt zodra de. De dop is niet abnormaal van formaat, dus dat moet gewoon lukken groeten. RENAULT forum Bekijkt onderwerp – electronische tankdop Modus.

Glazen schuifdak ineens kapot van Renault Scenic.