Tekst trots op je zoon

Poster met tekst-Tekstposter Het mooiste wat je kunt worden 50. Afbeeldingsresultaat voor trots op zoon. Kies nu uit duizenden gedichten, helemaal gratis. De mooiste gedichten over trots staan op GedichtenStad. Geboortegedichtjes en geboorteteksten voor een zoontje.

Geboren worden is de hele wereld cadeau krijgen! Hoera, we eten beschuit met muisjes! Geniet van Vaderdag met jouw liefdevolle gezin. Mijn klein zoontje stelde mij de vraag, Stijger.

Jij kwam er als vijfde kleinkind aan, Daler. Mijn zoon, je maakt me blij Nog geen reacties, doetsi. Felicitatie teksten voor de geboorte van een zoon of dochter! Een dochter waar jullie heel trots op kunnen zijn! Deze gedichtjes en teksten kunnen wellicht een inspiratie zijn.

Ik vraag me af wat te veel complimenten met een kind doen, maar daar vind ik niks over terug in de tekst van de pedagoog. Wel wordt me duidelijk dat een goed. Op die mooie geboortekaart wil je natuurlijk een grappige, lieve, warme tekst of een. Hier vind je geboortegedichtjes, geboortekaart teksten, tekten voor rusttijden, bezoekuren. En dan moet je ook nog weten dat hij.

Op zoek naar een korte teksten voor de aankondiging van de geboorte jullie kindje. Design heeft leuke, lieve, grappige en vertederende gedichten en teksten voor je verzameld. Hoe vertel je familie en vrienden de geboorte van je zoon of dochter?