Tektro remmen afstellen

Archeduc Vormingplus Halle-Vilvoorde. Vooraleer je met je fiets de weg opgaat, is het belangrijk om je remmen te controleren. Je fietsremmen afstellen is heel gemakkelijk en neemt.

Tektro remmen afstellen

Je hebt er niet veel materiaal voor nodig: een inbussleutel volstaat. U kunt gemakkelijk, zonder hulpmiddelen, de rem afstellen. Montagevideo voor het afstellen van de handremmen van uw fiets met een V-brake remsysteem.

Instructie over het vervangen en afstellen van V-brake remblokken.

Tektro remmen afstellen

Leer in deze Mechanic Monday hoe je zelf je schijfremmen kan afstellen. Hoe kan ik mijn V-brakes goed afstellen? Tektro V-brakes die ik wel zelf onderweg kon.

Meestal is het een tip om je remmen dicht te knijpen tot tegen de velg zonder dat de remblokjes. Maar waarom gebruik je eigenlijk schijfremmen op je mountainbike, cyclocrosser of. Je moet de kabel dus af en toe op nieuw afstellen. Sinds kort heb ik zeer weinig remkracht op mijn achterste band. Het gaat hier om tektro draco hydraulische remmen. Controleer ook of de remblokjes niet bij het remmen tegen de band aanlopen. Houd de zijkant van de velgen en remblokjes goed.

In het Techcenter lees je hoe je deze klus aanpakt en welk gereedschap je daarvoor nodig hebt voor dit relatief. Ik heb een beetje zitten zoeken hier op het forum maar ik vind nergens hoe ik zelf mijn schijfremmen kan afstellen. Hier kun je zien hoe je bij V-brakes je remblokken kunt vervangen en afstellen. Een rem afstellen van de fiets is heel eenvoudig en deze klus kan dan ook door iedereen zelf uitgevoerd worden. Het is niet nodig om voor een fiets rem.

Vind de beste selectie tektro remmen afstellen fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit tektro remmen afstellen voor de dutch luidspreker.