Temperatuur peugeot 206

Ik heb sinds kort het volgende probleem: als mn peugeot stationair draait of ik in de file sta schiet te temperatuur omhoog tot in het rood. Als de motor eenmaal goed warm is staat de temp wijzer niet strak in het. Goedenavond, 2 weken terug is mijn peugeot 206 apk gekeurd. Als de thermostaat dicht blijft zitten zou de temperatuur op het normale. Hallo, Ik ben nu met de 206 bezig, en dat wil nog niet echt lukken.

Sensor, temperatuur binnenkomende lucht PEUGEOT 206 CC (2D) 2. Ik heb al behoorlijk het internet door zitten spitten, maar nog niks kunnen. Auto rijdt perfect alleen het valt me op dat de temperatuurmeter 70 graden tijdens het. Op zoek naar goedkope temperatuur sensor voor uw Peugeot 206? Geef uw kenteken in en ontdek wat Winparts. Wat is de minimale temperatuur van het koelwater in een auto. Is 70° C als minimum te laag bij langzamer rijden. At 100% CAR PARTS we upload video that help you do it yourself and save some money in the process! De koelvin is vervangen door een gebruikte originele.

Ervaringen van eigenaren op het forum van de Peugeot 206 CC. XR,XS,XT,Gentry TU3JP(KFX); TU3JP(KFW) 55 kW-43. Temperatuursensor binnenkomende lucht – Temperatuursensor. Hoe hoog of laag moet de motor temperatuur zijn van een 1. Real Name: Martijn: Car: Peugeot 206 SW 1. Hey sinds kort durft mijn Peugeot 206 het wel eens te laten afweten. Tkan eventueel ook aan de lambdameter of temperatuursensor liggen.

Hallo Ik heb zins vandaag een peugeot 306 1. Het kan zijn dat de tank- of temperatuurmeter niet of niet goed.