Temperatuurmeter peugeot 206 werkt niet

Leden, Wie kan mij helpen, zoek elec. Probleem: Temp meter koelvloeistof op dashboard werkt niet. Temperatuur meter blijft op nul staan. Als ik het contact aan zet of motor start gaat de naald van de meter een paar keer heen en weer en gaat. Hallo, Ik ben nu met de 206 bezig, en dat wil nog niet echt lukken. Ik heb al behoorlijk het internet door zitten spitten, maar nog niks kunnen. Doordat de meter stuk is, is niet opgemerkt dat er koelvloeistof lekte.

Temperatuurmeter peugeot 206 werkt niet

Peugeot heeft een historie met slechte sensoren en die in een 206 vormen.

Goedenavond, 2 weken terug is mijn peugeot 206 apk gekeurd. Begrijp ik goed dat de auto ook warm loopt terwijl hij rijdt, dus niet alleen bij. Als de thermostaat dicht blijft zitten zou de temperatuur op het normale niveau. Als de motor eenmaal goed warm is staat de temp wijzer niet strak in het. Zonet ging ik even rijden met onze Peugeot 206CC 1. ANWB heeft ook niet zo veel zin dan denk ik, want de auto werkt als ik. Lakeman wrote: Trek je stekker eens uit je temperatuursensor.

Zelfs met airco aan gaat de fan nog niet draaien bij mij. Maar de temperatuur meter sloeg dan gewoon in een keer in het. Het kan best dat alles gewoon prima werkt hoor. Zolang de melding niet meer voorkomt vindt ik het wel best:). Is dit een thermostaat die niet lekker meer is of ligt het ergens anders aan? Koop Peugeot 206 tegen kortingsprijzen online : uw aankopen van Koelmiddeltemperatuursensor 206. TEMPERATUURSENSOR KOELMIDDEL Peugeot 206. De watertemperatuurmeter mag zeker niet richting rood gaan.

De koelvin is vervangen door een gebruikte originele. Op het moment dat een sensor niet of niet goed werkt zal de auto bijvoorbeeld.