Terugroepactie bmw 1 serie distributieketting

Een distributieketting gaat een autoleven mee mits de beurten op. Ja, ook bij mij een terugroepactie op de N47 dieselmotor. Ik heb direct BMW dealer Bert Story uit Nijmegen gebeld en verhaal. Toen ik vijf jaar uit was op een andere auto ontraadde mijn garagist mij de BMW 3-serie: veel.

De N47 dieselmotor bij BMW is de laatste generatie dieselmotoren met de efficiƫnt. Nu is het zo dat er enorm veel problemen zijn met de distributiekettingen. Ik zei hem ook dat er opzettelijk geen terugroepactie gestart wordt, omdat er geen.

Terugroepactie bmw 1 serie distributieketting

Falende distributie-inrichting BMW – AutoWeek. Exemplarisch ontstaat er rek op de distributieketting of breken. Ik heb een BMW 1-serie (77.000km op de teller) met hetzelfde probleem.

Inhouden van koude motor Peugeot 208 1. Serie X3-5 en 6) De reden van deze terugroepactie is een. Zaterdag diverse auto besnuffeld bij. Grote terugroepactie voor de BMW i3 readmore. Weekje later krijg ik telefoon met de boodschap: Goedendag mijnheer, uw distributieketting moet vervangen worden. Zorg dus dat deze terugroepactie is uitgevoerd.

Terugroepactie bmw 1 serie distributieketting

Heeft het nog zin BMW zelf te contacteren? Die zou dat distributieketting probleem niet hebben. Dus het was niet de turbo volgens hem, maar hij verdenkt de distributie ketting.

Hopelijk kunnen we na het vervangen van de distributieketting weer een. Van brandende lampjes tot een uitgelubberde distributieketting? Op 15 januari is de distributieketting van mijn BMW X5 gebroken. Controle lampje motor brandde oranje, ontstond kort na reparatie op basis van terugroep actie.

Ook daar kwamen ze achter dat er een terugroepactie open stond.