Teveel olie bijgevuld diesel

Turbodiesel kan ook op hol slagen door teveel olie en dan is het. Ben ik dan de enige die denkt dat teveel olie schadelijk is? Afgelopen zaterdag heb ik per ongeluk te veel olie in de motor gedaan.

Teveel olie bijgevuld diesel

Teveel olie kan er voor zorgen dat een dieselmotor op tilt slaat, dwz hij. Laatste keer dat ik de olie bijgevuld heb is zeker een half jaar geleden. Verder, niet iedere motor gooit een te veel aan olie er uit. De auto loop op benzine, dus geen diesel.

En iets teveel olie erin kan geen, wat er teveel is gooit hij er zelf wel weer uit. Voor de goede orde; ik heb niet ZELF de olie bijgevuld, ja? Niveau stond ernstig te laag en per abuis is er deze olie bijgevuld. Toen ik gisteren naar mijn werk vertrok flikkerde mijn oliepeillampje soms. Normaal laat ik dan de oude olie af en breng deze dan later naar een. Diesel-motor van auto slaat op hol bij benzinestation. Olie bijvullen door Autogarage van Eeks in Hoogeveen Het is nogal zonde van de motor en helemaal niet nodig: er rijden nog altijd veel te veel. Nu dus 0,7 liter bijgevuld en nu geeft ie de max.

Heb gehoord dat teveel olie niet goed is voor de motor 😕 Op hol geslagen diesel heb ik ook een keertje gehad lang geleden. Te veel olie kan zeker en vast schadelijk zijn voor de motor. Als je over een dieselmotor beschikt heeft dit ook als gevolg dat door de grotere. Heb net per ongeluk bij mn Gofl MK4 1. De motorolie smeert de motoronderdelen die langs elkaar bewegen.

Bij het oliepeil halverwege (derde peilstok) hoeft er in principe niets bijgevuld te. In dat laatste geval gaat het wel om meer dan een liter te veel olie. Ik heb bij het olie verversen iets teveel olie erin gedaan.