Teveel olie in auto aftappen

Hulzie bedankt voor het aanbod, ik heb helaas geen auto dus dat gaat. Olie verversen bij de Impreza en pardoes te veel olie erin gooien natuurlijk. Grappige was in boekje van mn ouders auto staat ook oplossing. Ik heb de motor al gestart en al een rondje met de auto gereden, er gebeurde niets. Beste autoliefhebbers, Ik kwam vandaag bij de garage om onder andere mijn oliepeil te laten checken. Laatste keer dat ik de olie bijgevuld heb. Heb per ongeluk te veel olie bijgevuld en wil weten of ik dit nu weer moet verwijderen en.

Geen techneut, wel zoiets gehad met de auto. Wat gebeurt er als je je auto een teveel aan olie bijvult? Gewoon ff wat olie aftappen voorkomt een hoop narigheid! Kan ik hier gewoon (rustig) meer doorrijden af moet is aftappen?

Ik heb eens een auto op hol zien slaan omdat de eigenaar teveel olio had bijgevuld. Ik heb altijd geleerd dat je het oliepeil van een auto altijd moet meten als de. Ben ik dan de enige die denkt dat teveel olie schadelijk is? Motor & aandrijving: Olie aftappen a. Afgelopen zaterdag heb ik per ongeluk te veel olie in de motor gedaan. Waar rookte de auto, toen je de A12 blauw zette? Veel) te veel olie in het carter leidt tot verhoogde carterdruk waardoor er olie via. Ik zou alle olie aftappen en opnieuw vullen tot het juist peil!

Er is teveel olie in een Smart gedaan. Misschien gewoon bij het afvullen teveel olie in het blok gedaan. Hoe lang duurt het als er teveel olie in het blok zit, dat het misgaat? Dus effe de olie peilen bij een koude motor als de auto vlak staat , zit er. Berichtdoor hawkeye » 26-jun-13, 19:58. Net wat men al zei: onder de auto en aftapplug losdraaien en aftappen.

Een liter olie als reserve in de auto is daarom in dit geval niet overbodig. Olie bijvullen door Autogarage van Eeks in Hoogeveen Het is nogal zonde van de motor en helemaal niet nodig: er rijden nog altijd veel te veel.