Tikkend geluid auto stationair

Mocht er een duidelijk tikkend geluid onder de motorkap van een auto vandaan. Stationair toerental afstellen: Een te laag of te hoog toerental bij de motor van. Zou mijn distributieriem al kapot zijn?

Tikkend geluid auto stationair

Als mijn auto stationair draait hoor ik een tikkende geluid onder mijn. Inlaat wil wel een tikkend geluid geven bij de 1. Tikkend geluid aan je auto tijdens het starten, rijden of stationair draaien? Middels een diagnose vinden wij de oorzaak.

Tikkend geluid auto stationair

Sinds een week ben ik in het bezit van een fabia 1. Prachtig mooie auto en zeker een hele vooruitgang t. Onverklaarbaar tikkend geluid aan de distributieriemkant.

Overigens is het tikken niet in de auto te horen, alleen als je de ramen open hebt of naast de auto. Wat ook opvalt is het licht schudden van de motor bij stationair. Tijdens de proefrit en bij stationair draaien bij de handelaar, klonk de. Ik hoor het alleen als de motor stationair draait en zodra. Ik hoor sinds kort een tikkend geluid bij stationair toerental. Ik heb een Mercedes-Benz e200 c124 waarvan het motorblok een ratelend geluid maakt tijdens stationair-loop. Het is een snel tikkend geluid wat je bij stationair alleen hoort. Heb de auto net opgehaald dynamopoelie vervangen maar tikt nog steeds.

Als de wagen stationair draait hoor ik een licht tikkend geluid en bij gas geven. Het is binnen in de auto goed te horen. Ik heb sinds kort last van een tikkend geluid bij stationair draaien. De auto is ingevoerd uit Duitsland als Multivan Atlantis en omgebouwd naar. Het is ook niet een geluid (tikkend) zoals je vacuumpomp ofzo!

Ik dacht dat is het wel bekende geluid dat hij maakt als de auto nog koud.