Toetsenbord doet raar laptop

Het toetsenbord doet raar, hoe komt dit? Problemen met het toetsenbord komen vaker voor bij laptops dan bij gewone vaste computers. Zomaar uit het niets doet je toetsenbord raar. Wordt er een ander teken getypt dan er op de toets staat? Snel goed zetten van de toetsenbord instellingen. Natuurlijk is dit niet excat maar om maar een voorbeeld te geven hoe erg het is. Laptop toetsenbord: q,a,z toetsen doen het niet meer.

Doet het onderliggende teken ` het wel? Toetsenbord typt dubbele letters en meer vreemde. Beste mensen, Sinds een week doet het toetsenbord van mijn laptop afentoe heel raar. Dit heeft niet te maken met de landeninstelling van het. Maar als ik fn-toets indruk is er niks aan de. Thee gemorst over laptop, toetstenbord doet raar.

Toetsenbord doet raar laptop

Je kunt overigens ook een extern toetsenbord op je laptop. Zo herkenbaar, ineens geeft je computer andere vreemde tekens.

De reden is meestal dat je zonder het te weten de. Mijn toetsenbord doet raar, wat kan ik eraan doen om het weer normaal te maken? Aangezien ik pc niet meer kon gebruiken heb ik me laptop aangesloten op monitor samen met mijn Logitech draadloze muis en toetsenbord. Ik heb een redelijk lastig en irritant probleem met een laptop die ik heb.

Het probleem is namelijk dat sommige toetsen op het keyboard niet. Werkt uw toetsenbord niet meer of niet goed? Het kan gebeuren dat je toetsenbord ineens andere tekens geeft. Nu plots doet mijn toetsenbord raar.