Toetsenbord geeft verkeerde tekens

Het kan gebeuren dat je toetsenbord ineens andere tekens geeft. Zo herkenbaar, ineens geeft je computer andere vreemde tekens. De reden is meestal dat je zonder het te weten de.

Toetsenbord geeft verkeerde tekens

Geeft je toetsenbord ineens verkeerde tekens aan bij het typen, zoals een apenstaartje dat niet meer werkt (veranderd is in een "), een schuin.

Ik weet dat je iets met crtl alt moet doen maar ben. Hoe komt het dat het toetsenbord verkeerde tekens geeft? Het toetsenbord doet raar, hoe komt dit? Ook de ctrl shift toetsen samen met de tekens geeft geen goed resultaat. Dan is het verkeerde toetsenbord ingesteld. Ik heb dat al eens eerder gehad; ,aar zo lang geleden dat ik ,e niet ,eer kan herinneren hoe ik dat heb opgelost: In plaats van de eerste letter.

Als ik de computer een poosje aan heb staan dan doet hij het niet meer. Ik heb een draadloos toetsenbord (Logitech Cordless Desktop Pro). Als dit opeens niet meer werkt is waarschijnlijk per ongeluk een andere toetsenbordinstelling geactiveerd. Ook als er plotseling verkeerde tekens verschijnen. Ik heb wel eens de pech dat ik te snel type en dan een combi intoets waardoor mijn toetsenbord ineens andere codes geeft. Elke keer opnieuw de verkeerde tekens met typen.

Een er van is dat mijn toetsenbord anders reageert. Als bekend, zit op een laptop en " fn". Tijdens het typen komen er bijvoorbeeld andere tekens op het scherm dan. De zes op mijn toetsen bord geeft é¼ en de vijf zorgt ervoor dat ik.

Het werkt behalve de toetsenbord indeling.