Toetsenbord imac werkt niet meer

Lees meer over de configuratie van draadloze Apple apparaten om. De muis scrolt niet omhoog, omlaag of zijwaarts. Een of meer toetsen van het toetsenbord. Toetsenbord aan de MBP gehangen en werkt normaal.

Na het afzetten & terug heropstarten herkent hij plots mijn vast toetsenbord niet meer. En dat is vandaag blijkbaar ook bevestigd want mijn nieuwe toetsenbord (enkele weken oud) werkt niet meer. Sinds de update naar yosemite werkt mijn usb toetsenbord niet meer als ik de imac opstart. Hij gaat op zoek naar een bluetooth toetsenbord en. Sinds de laatste update, werkt de eerste imac bijna niet meer.

En nu werkt het dure apple toetsenbord ook al niet meer sinds de laatste. Het vreemde is dat het (niet draadloze) toetsenbord ook niet meer werkt, dus eigenlijk kan ik niks anders dan de mac aan en uit zetten. MacBook pro keyboard schoongemaakt- toetsen. Hallo, Op een of andere manier heeft mijn Macbook een twee weken geleden de Yosemite update geïnstalleerd zonder mijn weet, dus toen ik. Apple toetsenbord werkt niet meer na schoonmaken, is het nog te. Mijn bedraad toetsenbord word niet herkent door mijn iMac, maar herkent door mijn laptop. Als ik een andere toetsenbord ermee koppel werkt hij wel.

Beste mensen, Na een update vanmorgen naar 10. Mijn echtgenote werkt met een klein Microsoft Arc draadloos toetsenbord. In januari heb ik een bedraad tb erbij gekocht, want ik vind de. Batterijen zijn goed, draadloze muis werkt ook goed. Hij herkent bijvoorbeeld de interne AirPort-kaart niet meer, of hij.

Desktop-Mac (Mac Pro, iMac of Mac mini):. De update is gericht op toetsenborden die opsluiten en niet meer reageert. Mac opnieuw om te zien of uw toetsenbord weer werkt.