Toetsenbord mac doet raar

Als de toetsen op je Apple toetsenbord niet werken zoals verwacht, kun je proberen. Controleer eerst of Bluetooth is ingeschakeld op de Mac. FireWire-apparaten niet vinden, et cetera. De F-toetsen kun je altijd gebruiken door de fn-toets op het toetsenbord in te drukken en. Sinds El Capitan verschijnt telkens als ik mijn Mac book open een. Zomaar uit het niets doet je toetsenbord raar. Help ik heb geen leestekens meer op mijn Mac: onder de toetsen a-e-i-o-u. Als ik alleen de F6 aan heb dan geeft het toetsenbord alleen hoofdletters.

Niet Aanwezig MacFreak Verslaafde, Aantal berichten:. Onderste regel toetsen MacBook Pro doet het. Sinds een aantal dagen doet mijn toetsenbord raar. Je kunt gewoon typen en ook de tekens als bijv. Onze koelkast Miele doet ook al tijdje raar en onze condensatieketel op gas. Qua toetsen is het te vergelijken met een huidig Mac toetsenbord.

Toetsenbord mac doet raar

Wat te doen als het toetsenbord ineens vreemd functioneert en zelfs een.

Ik heb medion laptop en het toetsenbord reageerd maar een aantal letters doen raar zoals de. Het plus teken doet het niet meer ook het is gelijk teken werkt niet meer. Een Mac spreekt vele talen en dat stelt ons voor een aantal keuzen als het gaat om het toetsenbord. Bij het in gebruik nemen van je Mac wordt. Hetgeen dat de schade doet is namelijk niet vocht, maar kortsluiting ontstaan.

Hoi, Het toetsenbord van mijn MacBook Pro doet sinds een paar dagen raar. Apple Mac OS X – Muisaanwijzer problemen.