Traction control lampje brand

Want meende dat de traction control in de wielnaaf zit verwerkt:. En ook dat als de rechter lampje (Traction Control) bleef branden ik naar een toyota dealer moest, maar het gaf mij geen antwoord wat nu het. Waarom gaat het lampje van de ABS branden?

Traction control lampje brand

Bij aanzetten bij meeste werken gaat het branden samen met traction control als. Sinds vandaag brand het lampje van de ABS en traction control in het dashboard. Hallo,In mijn zafira brande het ABS en TC lampje. ABS lampje is nu uit maar TC blijft branden.

ESP (volgens mij, of is het traction control?). ESP staat aan, dus het lampje brand niet als waarschuwing omdat ik dat. Ik zit met een probleem als ik mijn contact aan doe branden alle lampjes gaan dan uit maar blijft het tractioncontrol lampje branden start de. Na het starten blijven ABS en tractioncontrol lamp branden, dit gebeurt niet altijd.

Volgens de dealer moet de linkervoorwielsensor vervangen. Computer gaf storing aan aan de acceleratiesensor. Lampje van abs en esp blijft branden. Ondertussen is de acceleratiesensor vervangen. Dit controlelampje geeft aan wanneer. Om eerlijk te zijn weet ik niet eens wat traction control is. Alleen de sensoren van het ABS systeem doen het niet. Maar als ik dan de auto opnieuw start is het.

Af en toe als ik me auto start gaat het lampje van de ABS branden. Het lampje brand ook niet altijd, maar soms direkt na het starten gaat ie aan. Ik ben benieuwd of je ASC lampje toch nog weer gaat branden. EPS brand geel continu"electronische instabiliteit". Laat hem uitlezen als het lampje brand , dan kunnen ze zien waar het probleem juist zit. Traction control lamp en Service lamp blijven branden op dashboard.

Het rijdt prima enzo, op die nare ABS + STC lampjes na dan. Vandaag bleef het "brandstofpomp" lampje branden.