Trommelrem fiets blijft hangen

Open maken en reinigen is denk ik de enige goede manier er zal teveel "remschoen stof" inzitten waardoor de boel blijft hangen. Sinds kort veert de trommelrem voor van mijn Gazelle niet mer terug. De trommelremmen van mijn fiets slaan vast bij het remmen.

Trommelrem fiets blijft hangen

Achterrem fiets blijft hangen, hulp gevraagd! Ik wilde dus een stukje gaan fietsen vandaag, maar nou blijft mijn achterrem ineens hangen. Ik dacht dat ik het zelf kon fixen door de boutjes.

Bij kou of regen loopt de rem van mijn fiets vast, vandaag kon ik er zelfs niet mee verder.

Trommelrem fiets blijft hangen

Je fietsremmen afstellen is heel gemakkelijk en neemt slechts een. Veel trommelremmen beginnen na verloop van jaren te piepen of te kraken bij het. U gaat er terecht van uit dat uw fiets ook remt. Ik heb zojuist een tweedehands omafiets aangeschaft. Ik ben er een stukje op gaan rijden en dit was verder allemaal prima.

De voorrem, een trommelrem, blijft vaak hangen. Voor de stadsfiets zijn er verschillende typen remmen. De rem heeft als voordeel dat die nagenoeg onderhoudsvrij is en krachtig remt zowel. Ik zou zeggen kijk eens bij andere fietsen met trommelremmen hoe. Je buitenkabel blijft ergens tussen begin en eind wel hangen maar je kan. Als ik flink rem dan blijft mijn rem soms aanlopen. Stop ik en stuur ik naar links of rechts dan is het verholpen en als ik uit mijn fiets. Nm aan, zodat het wiel in het midden blijft.

Via ons stappenplan kun jij ook trommelremmen demonteren. Komt de trommel wel los, maar voel je dat deze ergens achter blijft haken,dan moeten de.