Trommelrem loopt aan auto

Als ik de auto op de krik zet draait het linker achterwiel ook niet. Een schijfrem mag, itt een trommelrem, enigszins aanlopen tijdens het. Het probleem blijft, na een stukje rijden en remmen loopt het weer vast. Het wiel komt niet muurvast te zitten, maar vast genoeg om de auto. Wees wel voorzichtig, want normaal zet je je auto op de handrem als. Remmen-vervangen-remblokken-onderhoud. Vervangen van de remschoenen (Trommelremmen):.

Trommelrem loopt aan auto

Als ik het stelmechanisme het palletje trug tik dan loopt de trommel vrij.

Alles zit goed denk ik goed en het wiel loopt ook niet aan maar de rem hoor je in de auto tijdens. Meestal hoor je dat schurende geluid pas nadat de auto een paar. Is deze stelschroef wel gangbaar, ik ken dit type auto niet, maar normaal moet deze zich vanzelf stellen. Zeker niet mee door rijden wat ik stond met mijn auto ineens midden in een tunnel stil omdat de boel echt vast gelopen was. Via ons stappenplan kun jij ook trommelremmen demonteren. Ik heb een 109 met trommelremmen achter.

Kan iemand mij vertellen hoe ik een trommelrem open. Altijd aan dezelfde zijde van de auto.

Trommelrem loopt aan auto

Nadat ik mijn wiel verwijderd heb, heb ik de vier moeren verwijderd die vaaraan op de. Veel trommelremmen beginnen na verloop van jaren te piepen of te kraken bij het. Het naar voren schieten snap ik ook niet.

Ja van de auto wassen gaan je remmen inderdaad naar de kloten. Dat is normaal, omdat trommelremmen inwendig nog een klein stukje. Rechtsachter loopt het wiel heel zwaar, dit ligt aan de rem. Hallo Mijn trommelrem links achter liep aan was flink aan het roken alles losgehaald remcilinder kapot nieuwe gehaald erop gezet alles weer. Als ik met de hamer een paar klappen op de trommel geef loopt hij.

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici.