Trw remschijven ervaring

Mijn Toyota avensis is aan nieuwe remschijven toe. Van horen zeggen : TRW, Bosch en Brembo zijn goed. Eind april heb ik nieuwe remmerij op de vooras laten monteren : Brembo schijven (standaard massief) en TRW remblokken. Dag allemaal Na een lange tijd terug actief op het forum Ik had een vraag. Ik moet een nieuwe remset (remblokken + remschijven) steken in. Heeft er iemand ervaring met deze remblokken?

Bij ons werden schijven van het merk TRW geleverd. Toon onderwerp – welk merk remschijven. Ben ook wel benieuwd naar de ervaringen met niet origineel materiaal. TRW en merk geen verschil met die van. Volgens mij zijn de merken die je noemt Bosch, Brembo en TRW allemaal prima. Van Febi weet ik dat niet op het gebied van remmen. Ik zie bijvoorbeeld dat er naast TRW blokken ook remblokken van het. Wat zijn hier de ervaringen en meningen mbt Bosch remblokken ? TRW van de 100 jaar ervaring van haar moedermaatschappij in de.

Ga morgen ff shoppen voor me nieuwe oude T4. Wil nieuwe bougies en nieuwe remblokken kopen en wat poetsmiddelen. Nu ben ik toe aan nieuwe voorste remschijven en vier remblokken. Omdat het niet om heel veel geld ging, heb ik de remschijven laten vervangen.

Iemand ervaring met terugkerende kromme schijven? Remblokken trw altijd mijn eerste keus geweest. KM En heeft er iemand ervaring met die TRW remschijven die RAD verkoopt ? Deze coating zorgt voor een aanmerkelijk kortere stopafstand bij de.