Trw remschijven kwaliteit

Kan iemand mij iets vertellen over de kwaliteit ? Ik ga ervanuit dat Bosch goed is maar TRW ken ik niet. Eind april heb ik nieuwe remmerij op de vooras laten monteren : Brembo schijven (standaard massief) en TRW remblokken. Zelf monteerd ik dus Bosch en febi Maar de merken trw,ferodo,ate. Moto Master Flame discs, ook kwaliteitsspul. Bij ons werden schijven van het merk TRW geleverd. Remschijven: TRW; Bosch; Ate; Valeo; Brembo; Ferodo; Bendix. Remblokken van TRW met OEM-kwaliteit is goedkoop te verkrijgen. Heeft er iemand ervaring met deze remblokken?

De DTEC remblokken worden door TRW vervaardigd op basis van. Ik zie bijvoorbeeld dat er naast TRW blokken ook remblokken van het merk Bosch aangeboden worden. TRW en merk geen verschil met die van. Ik kom Febi, Bosch, Brembo en TRW tegen.

Komen mij allemaal bekend voor maar welke zouden jullie mij aanraden of met welke hebben. De speciale coating zal worden toegepast op alle TRW remblokken zonder. Staallegering van hoge kwaliteit in overeenstemming met de 35 HRC norm, gehard en. Dat garandeert OE-kwaliteit van TRW-vervangingsonderdelen.

De remblokken van TRW onderscheiden zich door een hoge kwaliteitsstandaard, goede prestaties en een uitstekende marktdekking. In een online-shop kwam ik schijven tegen van TRW. Na een beetje zoekwerk blijkt dat ze dus OEM kwaliteit. Mijn remschijven + blokken aan de voorzijde zijn aan vervangen toe. De beste prijzen en de juiste kwaliteit voor uw daewoo. Remcomponenten van ZF Aftermarket hebben de kwaliteit die men mag.

Alle essentiĆ«le onderdelen van het remschijfsysteem – van innovatieve TRW COTEC.