Tunnel oor stretchen

Stretch handleiding altijd op zak hebben? Een passend sieraad: een toffe plug of tunnel van glas, staal of titanium is perfect! Een nieuwe trend, het stretchen van je oren! Tunnels, plugs, spiralen en hangers kun je zowel op internet kopen als in de winkel. Blog is verplaatst naar onze nieuwe website PiercingsWorks.

Het stretchen van de oorlel om hier een plug of tunnel in te dragen heeft de.

Tunnel oor stretchen

In het kort is stretchen het oprekken van een goed genezen piercing met. Hallo , ik ben mellanie en ik ga jullie laten zien hoe je zelf tunnels op kunt rekken. Een taper is een gereedschap, een tool om je oor mee op te rekken.

Direct na het oprekken doe je er dus een geschikte plug of tunnel in. Het plaatsen van tunnels of plugs direct na het stretchen van je oorlel. Duw met de plug (of tunnel) de taper uit je oor. Vindt hier alles over het Oprekken van je Oorlellen, de Verzorging ervan en kies uit de leukste collectie Plugs en Tunnels van Belgiƫ en. Waarom zou je je oren laten stretchen?

K kan me er niets bij voorstellen waarom je het zou doen šŸ˜® Die tunnels vind ik er alleen maar eng uit. Hoe je oren verstandig zelf te stretchen: Het belangrijkste wat je moet weten over het oprekken van een piercing is geduld. Je kunt je oren door een professionele piercer laten stretchen of het zelf doen. Silecone tunnels zijn prima om te dragen in je gestretste oren en genezen. Ik heb nu wel mooi in elk oor een tunnel van 6mm. En ik raad mensen toch aan langer te wachten tussen het stretchen door. Ik loop al enig tijd te denken om mijn oren te stretchen.

Ik ben opnieuw begonnen met mijn oren te stretchen. Hiervoor laten ze de gaatjes in hun oren steeds verder oprekken door middel van plugs en stretchers. De meeste personen beginnen met een 1,2 mm. Met de toenemende populariteit aan dit.