Vacuum benzinekraan aansluiten

Het betreft de vacuum slang van de brandstofkraan (tank), aan de. Ik heb een los slangetje en ik weet niet waar ik hem op moet aansluiten. Ik ken jouw type niet, maar het klinkt als een vacuüm bediende benzine kraan. Horen de vacuümslangen voor de benzinekraan niet hierop. De motor heb ik vorige week gekocht en 100km.

Carbs aangesloten, vacuüm slang van cilinder naar de kraan. Het pijpje dat helemaal aan de achterkant van de kraan zit is de vacuumaansluiting. Als je daaraan zuigt, mag je geen lucht aan kunnen. Als ik de benzinekraan op PRI (1) zet dan stroomt er wel benzine uit de benzinetank. Je vacuumkraan gaat open staat als je motor loopt.

Zoja, moet ik de benzine kraan dan aansluiten op de ene kant van het benzine toevoer. Wel de vacuum aansluiting op de carburateur dicht maken anders krijg. Bij aanschaf was de vacuum slang op carburateur no. Ik kan me zo voorstellen dat bij aansluiten op.

Vacuum benzinekraan van TNT met twee uitgangen. Deze kraan wordt op diverse Chinese GY6 scooters gebruikt. Benzinekraan (vacuüm) TNT met twee. Op die smalle aansluiting hoort een vacuumslangetje. Huh, slang loopt van benzinekraan naar vacuumkraan naar carbs toe. Ook de aansluiting voor reserve aan de bovenkant van het kraantje. Je hebt voor een gx200 een kleintje nodig met 1. Waar je ook even naar moet kijken is of je benzinekraantje wel. Met de brandstof- of benzinekraan kun je de benzinetoevoer naar de.

Door nu op de vacuümaansluiting van de kraan een vacuümpomp aan.