Vacuum benzinekraan testen

Nu heeft mijn motor een benzinekraan die met een slang aan de inlaat van. Kennelijk werkt de kraan op het vacuüm van de inlaatslag. Mijn vraag is nu of ik de benzinekraan kan opendraaien om hem te. Die vacuum kraan kan je toch testen door aan het witte slangetje te. Dus ik heb nu de benzinekraan er maar weer afliggen, en wilde het.

Ontluchting Tank xj 750 maxim – Techniek, vragen. Motor-Forum – Techniek, vragen en antwoorden.

Vacuum benzinekraan testen

Geld uitgeven aan een benzinekraan vindt men meestal zonde. Met name de vacuumgestuurde benzinekranen die door de fabriek op de nieuwe modellen. Maargoed, een vacuumkraan eerst op PRI zetten na een enkele. Ik zal zeker komend weekend eens een benzinekraan-test doen om idd de. Zorg dat benzine en vacuümslang niet geklemd komen te zitten. Met de brandstof- of benzinekraan kun je de benzinetoevoer naar de.

Van de benzinetank gaat deze naar een benzinekraan die vacuum moet. Kan ik het niet testen door de slang rechtstreeks op het andere. Ik heb dus het volgende probleem: mijn vacuumkraan krijgt geen vacuum. Als ik de vacuumslang van het spruitstuk af haal en er met mijn mond vacuum op zet, komt er wel benzine uit de benzineslang.

Benzinekraan met membraam (vacuum) versus gewone kraan. Of test eens met remmenreiniger of en waar hij valse lucht trekt. Vacuumpomp of benzinekraan vervangen? Uiteindelijk was de benzinekraan op Prim(ary) zetten de oplossing.

Mogelijk is er een van de vacuumslangen van de inlaat naar de benzinekraan defect. Even testen, door aan de kleine slangetje,s te zuigen, zo kan je ook snel je. En ik weet niet of er een in zon vacuum pomp een filter zit. De werking van de vacuumpomp kun je eenvoudig testen.

Ik "denk" dat je vacuumpomp in je benzinekraan niet goed werkt. Ibland vill man ha en manuell bensinkran istället för en vacuumstyrd bensinkran.