Ventilator auto blijft draaien citroen

Gisteren begon hij spontaan volop te draaien wie kan mij wat meer info geven? Aanjager blijft draaien ook als hij op de. Berlingo koelventilatoren blijven draaien tot. Citroen C3 : Ik heb een probleem met de ventilator van de C3, deze blijft constant op ongeveer de middelste stand draaien. Bij mij ging opeens toen ik de auto starte de ventilator op maximaal draaien en ik kon hem ook niet. Al een tijd blijft de ventilator draaien terwijl de motor al lang is uitgezet.

Ga nu even bij een autosloop kijken waar ze hem waarschijnlijk. De afgelopen dagen valt me op dat de auto na een rit als de motor is. HDIF wordt geregenereerd blijft de fan draaien totdat het filter. Sinds een aantal dagen blijft mijn kachelventilator volop draaien, al vanaf. Zet je de auto van het contact zal de koelfan nog enige tijd blijven draaien. Of de ventilator bij mijn auto soms blijft draaien als de motor goed warm is, weet ik eerlijk gezegd niet. Liever een diesel waar de chauffeur.

Afgelopen vrijdag ging de ventilator van het interieur plotseling op de hoogste stand. Op de stand auto draait hij permanent (!) totdat de schuif naar vol gezet wordt. Ervaringen van eigenaren op het forum van de Citroen Xsara Picasso, pagina 11.

Ventilator auto blijft draaien citroen

Benzine gebruik valt tegen: 1:12 voor een niet te zware auto. Mijn buurman heeft een probleem met de aanjager, d. Koelvloeistof is gevuld en blijft vol. Nu blijft de kleine koelventilator op volle toeren draaien, ook als de auto uit en opslot.

Hebben jullie ook zoveel problemen met jullie Citroen? In onderhoud heeft dze auto mij tot nu toe geen 150 euro gekost. De Citroen Xsara Picasso verwarming werkt niet?