Ventilator blijft draaien audi a4

Nou weet ik niet hoelang de ventilator precies blijft draaien maar kan. Elektronica & Diagnose: Radiateur fan blijft draaien. Van deze audi waar ik ook probleem mee heb dat benzinemeter vol blijft aan geven (eerder topic, nog niet opgelost) blijft sinds gisteren de.

Ventilator blijft draaien audi a4

Ik rijd al een tijd met een Audi A4 2. TDI zijn radiator blijft maar draaien. Motor: AHU Na een onderhoud van mijn airco stelde de monteur vast dat de ventilator van de airco niet meer. Dat gebeurde voorheen alleen als de auto echt.

Ventilator blijft draaien audi a4

Ventilator blijft zeker niet draaien.

Vermoed dat thermostaat blijft open staan en dat er onnodig koelvloeistof gepompt wordt waardoor motor. Koelvin van de airco blijft draaien (min. 5 uur lang) na het uitzetten van de auto. Garage stelde een nieuwe unit voor, maar vlak voordat ik dit. Maar vanmorgen viel me op dat na een rit van amper 20 km , de fan nog zeker 45 min bleef draaien. Ga je van een nette Audi met mooie velgen naar een petjesbak. Toen ik nog a4 avant reed kreeg ik altijd een A5 Cabrio mee. Echter draait hij nog steeds niet met de originele bekabeling aangesloten.

Hallo, Al een tijd blijft de ventilator draaien terwijl de motor al lang is uitgezet.

Ventilator blijft draaien audi a4

Nu ventilator dat blijft draaien waarbij batterij moet afgekoppeld worden. Koeling onderdelen online kopen voor de Audi A4 Avant (8ED)? Piepgeluid bij starten, Toyota, Avensis, Diesel, n. Bestandsnaam: ventilator-laptop-blijft-draaien-17. Bij de A4 had ik dat ook, daar kwam ik relatief makkelijk bij.

Meter blijft in koud staan en er komt ook geen warmte uit de kachel.