Verbrande geur auto koppeling

Die heeft haar voetje op de koppeling laten rusten en met teveel gas vertrokken met de koppeling half in. De geur van een verbrande koppeling is duidelijk te herkennen. Bij het optrekken maakt de motor wel meer toeren, maar versnelt de auto niet zoals. Men spreekt dan van een verbrande koppeling of dat de koppelingsplaten. Ik ben iets te enthousiast geweest met de koppeling gisteravond. Vandaag stapte ik weer de auto in maar de geur komt weer terug als ik de koppeling intrap en.

Ik heb alleen maar ontzettend pech met mijn auto.

Verbrande geur auto koppeling

Ik neem aan dat dit met de koppeling te maken heeft ofzo! Stank na lang laten slippen van de koppeling? Gisteren liet ik iemand anders in mijn auto rijden (niet slim, ik weet het). Hij liet de koppeling erg lang slippen en gaf tijdens het slippen veel gas.

Naar mijn idee moet je niet teveel met slippende koppeling rijden, of te wel teveel gas geven en de. Beetje hardnekkige geur, maar trekt vanzelf weer weg. De koppeling slipt nog totaal niet eigenlijk… en de geur komt eigenlijk alleen. Heb het zelf ook wel gehad hoor, maar niet met deze auto.

Koppeling geur is bijna hetzelfde aparte geurtje als verbrande remblokken.

Verbrande geur auto koppeling

Bij twijfel Wegenwacht bellen, bij brand 112 bellen. Zou dat misschien kunnen zijn dat de koppeling platen bijna zijn. Ik ruik het altijd net na de stoplichten en als ik thuis kom en de auto uitstap. Al eens gedacht aan een koppelingsplaat die schroeit?

En de geur ruik je dus ook niet constant.