Verbrande geur nieuwe auto

Kan gerust de geur van een verbrande koppeling zijn. Ik kan het het best beschrijven als een verbrande plastic geur, de geur was vooral extra. Finally my car almost caught on fire due to the starter was shorting out. Mijn Volvo heeft dat ook een tijdje gehad toen die nieuw was. Je ruikt het sterker buiten de auto dan dat je er daadwerkelijk in zit. Het is een hele penetrante geur, het ruikt verbrand maar het ruikt niet. En de geur ruik je dus ook niet constant.

Zo is het belangrijk om bij nieuwe wagen en nieuwe remmen de remmen. Motor & aandrijving: koppeling verbrand, daardoor. Voor de mensen die een nieuwe of recente ST of andere wagen bezitten. Nu heb ik nogal eens last van brandlucht als ik de auto ergens parkeer. Misschien eens nagaan wanneer de roetfilter aanslaat, of de geur er dan ook is. Misschien bij Renault dan, maar ik heb dat nog nooit bij een nieuwe auto gehad hoor. Ik dacht dat het misschien komt omdat hij nieuw is. Mijn probleem is een branderige geur in de auto.

Mijn auto is toevallig ook nog eens uitgerust met een sportkat. Ik had dat idd ook maar alleen met nieuwe banden. Zit er trouwens net 1,5 jaar nieuw in, dus maar even terug langs de Hegru zodra ik tijd heb. Uiteindelijk thuis aangekomen stapte ik de auto uit en rook ik het nog sterker. Na een speurtocht blijkt de geur van mijn linker achterwiel te. Klein accidentje gehad: kersenpitkussen in de combi-oven op microgolfstand in brand gevlogen 😳 (te veel watt en veel te lang opgezet).

Zoiets moet niet kunnen voorkomen bij een nieuwe auto. Vanaf dat moment ruik ik een lucht van verbrand rubber. Helemaal als die geur zich vermengt met de lucht van een goed. American Day Hoogerheidedo 25 meiCars ’n Bands, Stars & StripesLeiakker 1do 25 meiHaringritHotel ‘De Gentsche Poort’Hondaclub-belgium. Toon onderwerp – Invidia G200 op del sol.

Nu merk ik al paar keer op dat ik een verbrande plastiek geur reuk tijdens het rijden. Bovendien was er een geur van verbrand rubber ter hoogte van het. Al sinds ik mijn mini heb ruik ik verbrand rubber, zowel rondom als in de auto. De ene keer meer dan de andere keer.