Verbrande kleppen kosten

Wat kunnen redenen zijn van een verbrande klep? Totale kosten incl Nieuwe verzwaarde zettingen die beter geschikt zijn voor LPG, gelijk. Als het echter tegen zit kan er een klep verbrand zijn en moet deze vervangen worden.

Verbrande kleppen kosten

Dus dubbele kosten voor de koprevisie.

Hij zei dat de motor met 90 tot 100k km allemaal kapot lopen, met verbrande kleppen. Mijn auto blijkt een verbrande klep in een cylinder te hebben. Dus gevraagd wat evt reparatiekosten zouden zijn.

Verbrande kleppen kosten

Cilinderkop revisie ivm verbrande klep en evt verdere schade. Kleppen stellen – Kleppen cilinderkop auto vervangen:.

Nu vraag ik me eigenlijk af hoe het komt dat die klep is verbrand. De garage vermoedt een verbrande klep. Heeft iemand van jullie hiermee ervaring? Wat voor kosten gaat dit met zich meebrengen? Ik vrees dus voor een verbrande klep. De man van de garage zegt dat de kleppen verbrand zijn en dat er dus. Hij is nu ff aan het uitrekenen wat het ongeveer gaat kosten, maar ik.

Een vriend van me wil helpen en in zijn. Er stond gisteren nog een Subaru met een verbrande klep. De Franse garagehouder suggereerde dat kleppen normaal gesproken. Sprak iets teveel vanuit eigen ervaring met een verbrande klep.

Kan de auto een verbrande klep hebben als de auto niet op LPG rijdt? Volgens mijn dealer zijn de kleppen "uitgesteld" en zou ik een nieuwe cilinderkop in mijn Volvo 940 lpt op lpg moeten zetten. Maar hij had wel een verbrande klep.