Verbrande koppeling geur

Die heeft haar voetje op de koppeling laten rusten en met teveel gas vertrokken met de koppeling half in. Hoe kan ik de geur van een verbrande koppeling laten verdwijnen. Vandaag stapte ik weer de auto in maar de geur komt weer terug als ik de koppeling intrap en. De geur van een verbrande koppeling is duidelijk te herkennen. Hij liet de koppeling erg lang slippen en gaf tijdens het slippen veel gas. Kan gebeuren natuurlijk als je al jaren.

Het is niet echt een brandgeur maar daar komt het wel een beetje bij in de buurt.

Verbrande koppeling geur

Aha, dat verklaart dan meteen de verbrande koppeling :P. Laat uw koppeling vervangen bij Carrec Technocenter. Men spreekt dan van een verbrande koppeling of dat de koppelingsplaten zijn verbrand. Ik ben inmiddels ook uitgestapt en uit de wind gaan staan zodat ik de misselijkmakende geur van verbrande koppeling niet meer hoef te ruiken. Naar mijn idee moet je niet teveel met slippende koppeling rijden, of te wel teveel gas. Beetje hardnekkige geur, maar trekt vanzelf weer weg. Motor & aandrijving: Geur blijft hangen van een.

Toon onderwerp – Wanneer koppeling verbrand? Betekent dit nu dat mijn koppelingsplaten verbrand zijn of hoe kan ik dit.

Verbrande koppeling geur

Koppeling geur is bijna hetzelfde aparte geurtje als verbrande. Plots gisteren als ik mijn wagen parkeerde rook de wagen verbrandachtig, een beetje de geur van banden als je eens nen donut zou maken bv. De koppelingsplaten of remblokken zijn waarschijnlijk oververhit. Stop op een veilige plek en laat de auto een kwartiertje. Dat zou ook de reden kunnen zijn van de brandende geur in de auto. Citigo stinkt bij koppeling als ik bijv.

Ik ruik in mn 964 na een lange snelle rit verbrand rubber uit de. Na een goed uur rook ik ineens een vreemde brandende geur. Het zou mooi zijn als je de geur even toe kon voegen aan dit draadje, want. Slippende koppelingen veroorzaken een nare lucht in de auto.