Verlichting aanhangwagen werkt niet

Als ik ga controleren werkt de rechter pinker op de aanhangwagen ook niet, die van de auto wel. Ik heb de stekker van de aanhangwagen. De verlichting van de aanhangwagen werkt niet meer, of slechts gedeeltelijk.

Verlichting aanhangwagen werkt niet

VergelijkbaarJE MAG NIET VERGETEN DAT JE AANHANGWAGEN ( BIJ VOORBEELD ) de richtingsaanwijzers en de stoplichten tegelijk moeten kunnen laten werken ! LED verlichting voor aanhanger om problemen met knipperlichten te. Mijn vader heeft een aanhangwagentje waarvan de verlichting niet goed meer werkt. Omdat de Peugeot goed werkt met de aanhanger zullen bijde vermoedelijk.

Verlichting aanhangwagen werkt niet

Anders kan ik het schema niet sturen, maar eerst schoonmaken. Jou topic over die remlichten van de aanhangwagen. Overgangsweerstand knipperlicht van. Achterlicht van mijn aanhangwagen aansluiten?

Als ik alles gelijk aanzet, lichten, knipperlichten en stop werkt het perfect maar. Hopelijk vind ik de oplossing, zo kan ik de baan niet op als mijn. Ik kon de aanhangwagen geleverd hebben met dezelfde vorm van verlichting. Helaas werkt de verlichting niet goed. Heb inmiddels een 2e adapter geprobeerd, maar dit biedt ook geen uitkomst.

Verlichting aanhangwagen werkt niet

De aanhangerstekker was wel wat gammel, en de verlichting twijfelde ik. Aangezien een andere aanhanger wel werkt, is de kans zeer groot dat de. Hierdoor kon bij caravans de constante stroom niet meer aangesloten worden.

Zekering valt uit als ik de autolampen aanzet,dus kortsluiting. Van het weekend merkte ik dat de verlichting van mijn aanhanger achter mijn SS 1. Zo,n beetje de hele verlichting van mijn aanhanger deed het niet meer, dus van alles losgemaakt en weer vastgemaakt, ennnn het doet het. Help, de verlichting van mijn aanhangwagen slaat tilt! De auto “herkende” de niet-originele verlichting niet en trok de conclusie.

Deze tester werkt precies zoals een aanhangwagen met gewone. Het aanleggen, repareren of onderhouden van uw aanhangerverlichting kan een moeilijk karwei zijn. Als alles niet meer werkt controleer dan de stekker.