Versnellingsbak fluitend geluid

Even een beetje uitleg over een druklager die een fluitend geluid maakt. Het doet zich alleen voor in de 6e. Was dat geluid er al toen je er mee reed voordat je de auto kocht? Zo ja, heb je daar toen geen opmerking over.

Bij een snelheid van ongeveer 90 km per uur komt er een fluitend geluid de kop opsteken, dat tot ongeveer 130 km per uur steeds luider wordt. Sinds vanmiddag hoor ik een fluitend geluid in de 5e versnelling. Na verloop van tijd kan een versnellingsbak problemen krijgen of kapot gaan. Vaak heeft dit te maken met slijtage, of het uitvallen van een of meer van de. Het geluid varieert met de snelheid en als ik geen gas geef, is het geluid.

We hebben toch nog een vraagje, de versnellingsbak vinden we toch wel een fluitend geluid maken. Automaat De auto maakt nu een fluitend geluid bij gas geven. Er zit een raar geluid in de versnellingsbak. Eerst hoor je duidelijk de sportuitlaat maar daarna komt.

Is een Zingende versnellingsbak probleem nu wel of geen probleem. Komt hoogstwaarschijnlijk uit de versnellingsbak, en dan met name uit. Oh ja, ik heb ook nog wel eens een hoog fluitend geluid gehad uit de. Nog iemand een idee, of wijst dit steevast naar de versnellingsbak? Ik lees dat er nogal veel problemen zijn met de handgeschakelde bak van. Ik heb al een nieuwe versnellingsbak en dit heeft niet geholpen. Wil ook nog wel eens een fluitend geluid afgeven! Vooral de 1ste versnelling heeft er erg veel last van.

Ik heb een fluitend geluid als ik 100 of harder rijd. Fluitend geluid komt uit de versnellingsbak en daar kunnen ze niks. Ik dacht we kwamen toevallig net uit een tunnel oké tegenwind, goed verder, begint er ineens een fluitend geluid zodra ik mijn gaspedaal. Mijn vraag gaat over het geluid dat een versnellingsbak mag maken. Mijn versnellingsbak maakt een fluitend geluid. Versnellingsbak: BVM5 kilometerstand:.

Ik hoor de laatste tijd een zacht piepend geluid of bij mijn koppeling of versnellingsbak.