Versnellingsbak gaat stroef

Wanneer het probleem is dat de versnellingsbak kraakt bij het schakelen, of wanneer terugschakelen moeilijk gaat, kan dit liggen aan een slecht functionerende. Warm gaat het wat beter maar de versnellingsbak blijft ook tussen. Ivm een bak die stroef schakelt,dit heb ik met al mijn wagens gehad als ze. Hallo mensen, Ik heb het idee dat de auto een beetje stroef schakelt. Ik wou binnenkort wel versnellingsbak olie. Ondanks dat het zeker de kwaliteit van de bakolie kan zijn, vind ik het wel vreemd dat hij het juist slechter gaat doen als de boel warm wordt.

Heeft ie in de versnellingsbak wel ATF in gedaan?

Versnellingsbak gaat stroef

Hoi, ik heb soms een probleem met me versnellings bak. Maar sinds een paar weken gaat die wel erg stroef. Het probleem ligt in dit geval niet bij de versnellingsbak, dit kan ik als. Wil je niet ongerust maken want met de kou gaat alles wat stroever. Stroef schakelen bij koude motor, normaal? Ik heb ook wat problemen met mijn versnellingsbak.

Hij schakelt erg stroef en wilt soms niet in zijn versnelling. Als ik wat langer met de auto rijd gaat het. Vaak gaat het schakelen ongemerkt goed, zonder een probleem, maar die enkele keer dat hij een. Misschien blijft een tandwiellager plakken en is de versnellingsbak daardoor niet goed te.

Als dit lager stroef loopt in de kou, dan kan dat ook negatieve invloed hebben op de. Gaat dit een dure reparatie opleveren? Heb net problemen met de motor gehad. Naar de garage gebracht, alles opgelost.

De boit van de defender TD5 lekt serieus, schakelend gaat stroef (1 & 2). Is het niet de schakelkabel inplaats van de versnellingsbak? Op advies van de garage heb ik andere olie in de versnellingsbak gedaan. Het schakelen naar de 3e, 4 en 5e versnelling gaat wel goed.