Vespa accu leeg

Hou er rekening mee dat bij het altijd rijden met de verlichting aan de laadtijd van de accu toeneemt. Hoe krijg ik de accu opgeladen als dat ding niet rijdt? Als je in de koudere periode van het jaar weinig of niet op de scooter zal rijden is het verstandig om de.

Vespa accu leeg

TS, mijn scooter had de afgelopen winter stilgestaan. Wilde ik weg met de scooter, juist start niet. Leek me sterk, ze hebben me een verhaaltje opgehangen dat ik een. Weer met startkabels gestart en heb een dikke 80km gereden. Onderweg ben ik erachter gekomen dat de.

Zou dit kunnen komen omdat de accu TE leeg is? Door het starten ontlaad je de accu wel maar hij krijgt niet de kans om bij te laden; een. Is mij overkomen, accu was dus gewoon leeg in het voorjaar, platen krom, kon dus aan een nieuwe accu. Afgelopen vrijdag mijn MP3 in de berging geplaatst. Blijkbaar is bij het neerzetten de achterklep open gegaan of niet goed afgesloten na. Een probleem dat ontstaat bij lege accu is het niet of. Accu leeg gestart en op laten laden toen eerst een nieuwe bougi (CR7HSA).

De accu nog goed is, maar dat het aan de startmotor of aan de startschakelaar ligt. Als de bromfiets of scooter wel start, maar niet. Nu is mijn zoon nog geen 16 dus ben ik niet dagelijks met de Yamaha bezig en vanwege die reden was de accu helemaal leeg. In je auto, motor, brommer of scooter zit een accu. Een lege accu of een langzaam leeglopende accu kan worden veroorzaakt door:. Of je nou een accu voor je Vespa, Kymco, Piaggio of Yamaha scooter nodig hebt, wij hebben hem zeker!

Heb je vragen over de juiste accu bel ons dan of stuur. Het contact staat uit en toch loopt de accu te snel leeg. Er is dan een verbruiker die om het contactslot heen stroom uit de accu haalt. De meest voor de hand liggende verklaring is dat de accu door slijtage aan het eind van zijn inzetbaarheid is geraakt.