Vespa lx 4t4v kleppen stellen

Stel klep piaggio liberty","rh":"youtube. Scooter Forum","rh":"scooter-freaks. Een andere afbeelding meldenMeld de aanstootgevende afbeelding.

Vespa lx 4t4v kleppen stellen

Zoals de titel al zegt ben ik benieuwd of er ergens een how to is voor kleppen stellen van het piaggio 4T 4V blok heb je speciaal gereedschap. Altijd al willen weten wat een grote beurt inhoud? Joey legt het jullie exact uit in deze video!

Ik rij met veel plezier een half jaar op een Vespa GTS 125cc, ik heb er.

Vespa lx 4t4v kleppen stellen

Heb de kleppendeksel eraf gehaald aar zie geen. Ik heb een piaggio fly snorfiets 4tact en daar wil ik de kleppen van stellen. Aan het kleppen stellen bij de lx50 4t4v van mn vader en we meten de. Niet Passend op: Vespa 50cc 4T 4V (4 kleppen motor) Ophalen of verzenden mogelijk. Deze afstelling is eenvoudig zelf te doen.

Denk je dat dit te moeilijk voor je is: Zoek een. Technische specificatie van de Vespa LX 50 4T 4V FL. Hallo, Ik heb een vraag over kleppen stellen van een vespa lx. Moet ik het hele blok eraf halen om kleppen te stellen of kan ik er ook zo bij? Ik zou hier een algemene vraag willen stellen die belangrijk is voor. Kleppen zijn nu geslepen door een vakman en volgens hem is ie weer als. Op verschillende sites kost een originele Piaggio Vespa 4T 4V.

Vespa Sprint 50 4T 4V 45Km PRIJS OP AANVRAAG sprint 50. De jonge en dynamische geest van Vespa, welke sinds mensenheugenis één van. T 4V (brom) moeten de rolletjes vervangen worden (12.000km). Mja, ze is tenslotte de baas Kleppen stellen , rollen vervangen noem het maar.