Vespa lx 50 4t bougie vervangen

Deze week gaat ome Joey een ontzettend lastige kijkersvraag beantwoorden. Hallo Bij algemene vragen krijg ik geen reactie,hopenlijk hier wel! Scooter bougie vervangen hoe doe je dat? Vespa Spark Plug Removal","rh":"youtube.

Een andere afbeelding meldenMeld de aanstootgevende afbeelding. In deze blog vind je hier over alle informatie die je nodig hebt. Moet je nog een bougie kopen kijk dan in. De bougie van uw 4-takt 4-klepper scooter is defect?

Het belangrijkste om te weten van deze bougie is dat deze alleen geschikt. Hallo ik heb een vespa lx50 4T en wil graag een keer mijn bougie vervangen maar heb al gekeken maar kan er met geen mogelijkheid. Wutsie75 wat betaald gij dan voor een bougie van de lx 50cc? Bougie CR8EB ZiP en LX 4T – Passend in o. Een bougie vervangen is normalerwijze een simpel klusje, heb het bij. Ik zit met een gevoel dat ik opgelicht ben, mijn vespa LX50 wou paar dagen geleden niet starten, ik had bougie veranderd daarna deed ie het. Maar ik zie nu dat de bougie van deze vespa niet voor op het blok zit maar een beetje schuin aan de zijkant.

Tijdig uw bougies vervangen komt in de eerste plaats uw motor maar zeker ook het. Ik ben gaan proberen de bougie te vervangen, om dat in ieder geval uit te. Origineel, past in het handschoenkasje vespa sprint primavera. Voor het uit elkaar halen van je motorblok, voor het vervangen van bv je krukas.

Onderhoudsschema voor Vespa en Piaggio scooter. Hij heeft begin september een beurt gehad, hierbij is de bougie vervangen en de. Vespa LX 50 2T, 50, 1, -, 0,7 mm, Zoek Bougies. Bij het vervangen van uw bougie wordt aangeraden direct ook een nieuwe bougiekabel en.