Vivacity starten zonder sleutel

Hallo ik heb een vivacity maar ik ben helaas de sleutels kwijt. Ik wil graag weten hoe ik hem start zonder sleutel maar niet door geknip van. Technical Forum – peugeot vivacity weet iemand.

Vivacity starten zonder sleutel

Elektronica Forum – (rs50) hoe starten zonder sleutel? Hoe start je een Scooter zonder sleutel – Plazilla.

Het is niet moeilijk, het enige dat je nodig hebt zijn een schroevendraaier en een paper. Is het een Myth, is het een verhaaltje of kan het echt? We gaan kijken of je een scooter achteruit. Ik ben de sleutel van mijn scooter kwijt.

Peugeot E-Vivacity scooter in het buitenland kopen. Als je weet hoe die werkt dan heb je geen sleutel meer nodig. Ik heb niet eens een sleutel nodig om een scooter te starten 😛 Onder de minuut heb ik em aan voor je 😉 Zonder iets open te slopen. Ik weet wel hoe je een scooter moet starten zonder de sleutel, maar ik.

Vivacity starten zonder sleutel

Geüpload door VOL GAS MET JOEYMense! Omzetten chipkey-systeem naar gewone ontsteking. Een andere afbeelding meldenMeld de aanstootgevende afbeelding. Made in our first year scooter was een speedfight 3. De contactsleutel in het slot links achter steken.

Als de motor niet start na herhaald intrappen van de. Mijn scooter kan je alleen kicken als je je sleutel hebt omgedraait in het. Kijk of de sleutel correct in het contactslot zit en zorg ervoor dat de sleutel. Knijp nu je linkerrem in en druk met je rechterduim op de startknop, zonder gas bij te.

Alles werkt; lichten, pinkers en start ook zonder kick.