Vliegwiel kapot kosten

Nu is mijn vraag wat dit ongeveer zou kosten om te herstellen? Bovendien schrikken veel auto-eigenaren van de kosten ervan. Een echt kapot vliegwiel zal dan al van zich laten horen. Koppeling en vliegwiel defect op 24. Onderdeelkosten zijn mij bekend, alleen de uren totaal niet.

Motor & aandrijving: 2 Massa vliegwiel – absurde. Verder kan het voorkomen dat het vliegwiel, de hydraulisch druklager, de krukaskeringen, aandrijfaskeringen of priesaskeringen. Bij de overige versnellingen geen problemen, overschakelen gaat vlot. Voordelige VLIEGWIEL : Koop uw VLIEGWIEL hier online – Mister Autoauto-onderdelen. Dat is balen, denk je met een schakelbak uit de kosten te blijven en dan. EDIT : er zit idd wel een vliegwiel bij zoals mijn uitleg aangeeft hierboven :-).

De koppeling vormt samen met het vliegwiel de verbinding tussen de motor en de versnellingsbak. Na even bijkomen 😉 ben ik naar een andere. Waaraan is een kapot vliegwiel te herkennen. Ik ben naar een opel garage geweest en die vertelde dat het niet de koppeling was die stuk is maar het massa vliegwiel. NIET MEER MEE RIJDEN ANDERS GA ER NOG MEER STUK!

Zijn er nog mensen die dit voor hebben gehad en wat de kosten waren om dit te repareren? Nu hoor en lees ik erg veel over problemen met het vliegwiel en de hoge reparatie kosten daarvan. Mijn vraag is dan ook in hoeverre moet ik. Aangezien de auto er niet al te best meer uit ziet en. Wat is een vliegwiel – lageautokosten.

Is er iemand die al het twee massa vliegwiel heeft laten vervangen? Mijn bevindingen met de nieuwe koppeling en de kosten hiervan zal ik. Natuurlijk nu ook vliegwiel en koppeling kapot.