Vocht in koplamp nieuwe auto

Dit betekent dat je auto wordt afgekeurd en dan moet je aan de slag om je. Koplampen polijsten Koplampen polijsten: doffe koplampen weer als nieuw! Als ik de auto gewassen heb zie ik nadien regelmatig damp in voor- en.

Vocht in koplamp nieuwe auto

Dit vocht kan zich aan de binnenzijde van de lamp verzamelen. Bij sommige wagens is het verwijderen van een koplamp geen simpel. Nieuwe Kia Picanto gekocht, meteen vocht in de koplampen. Beste leden, Ik heb sinds gisteren een Kia Picanto gekocht 1.

Vocht in koplamp nieuwe auto

X-treme uitvoering, zeer mooie auto vind ik het persoonlijk, alleen na aflevering.

Na het afspuiten (hogedruk) van de auto gooi ik altijd emmers water over. Maar nieuwe koplampen heb ik, origineel Valeo dus ergens zijn ze. Eerst langs ene kant, dan had ik langs de andere kant een klein ongevalletje met een kras op die koplamp tot gevolg. Ook als er een week niet met de auto. Ik had de veronderstelling dat er nieuwe koplampen van goede kwaliteit gemonteerd gingen worden.

Ik heb met oudjaar een nieuwe Astra Station gekocht. Nu zie ik daar vanmorgen vocht in de koplampen zitten. Zelf had ik regelmatig wat condens in mijn koplampen van mijn vorige auto (Vectra-GTS). Om het condens weg te halen uit je koplamp kun je het beste een fohn. Werkt het niet een klein gesloten o-ringetje in het gaatje en hij is weer als nieuw. Komende week gaat mijn auto voor de apk.

Nu zit er in één van de koplampen condensvorming. Wees er dan wel ECHT zeker van dat je glazen lenzen hebt. Ik had vorig jaar een nieuwe Seat Leon die precies hetzelfde probleem had. Ik zit met een probleem dat er vocht in mijn koplamp is gekomen. Toen het nog mooi weer was heb ik mijn auto gewoon een dag in de zon. Nieuwe achterkappen kopen (Kosten c.a. 20 euro per kap, lost het probleem structureel… (Indien nodig) 5) Föhn de koplamp totdat alle vocht eruit getrokken is. Na vorige week de auto te hebben gewassen, zag ik lichte.

In mijn audi van een maand oud zit al vocht in de voorkoplampen, kan dit kwaad? Regelmatig zie ik vocht in de koplampen. Treurig gezicht voor een nieuwe auto als je het mij vraagt.