Vochtverdrijvende spray auto

Kontakt Spray vochtverdrijver quick. Gebruik kontaktspray bij startproblemen van uw motor! Cockpit auto binnenbekleding dashboard Spray 300ml. Ik ben op zoek naar een soort contact spray om ook het vocht uit. De vochtbescherming en multifunktionele spray. Praktisch voor boot, auto, huis, tuin, vrije tijd en hobby. Ik gebruik zelf een spuitbus om bouten los te maken als contactspray.

WD (Water Dispersant = vochtverdrijver) doet vervelende dingen met rubber. Ik ben afgelopen weekend effe met een bus contactspray in de weer. Als ik dan later (soms een paar uur) de auto weer start is het goed. Trouwens, een sluitstuk bij (oudere ) benzine auto┬┤s is de ontsteking. Vochtverdrijver en conserveringsmiddel voor elektrische apparatuur en metalen. Sprayflessen van Eco-Point International zijn PE-flessen: licht van gewicht. Uw auto start niet, lees hier snel onze tips. Als laatste heb ik mijn auto ter hulp geroepen en met startkabels de.

Zuurvrij onderhouds- en beschermingsspray en -vet. Misschien een vochtverdrijver voor autobekabeling, ontstekingen e. Bussen spray zijn in de meeste auto onderdelen zaken te koop. Deze K60 Contact Spray is een universele reinigings- en smeerspray voor elektrische contacten en is corrosiewerend. Het heeft een vochtverdrijvende werking en is vuil- en oxide-oplossend. WD40, een allround onderhoudsmiddel voor je auto. Doordat het vocht verdrijft is het ook ideaal als contactspray in elektrische en elektronische onderdelen.

Ook dan helpt alleen spuiten met vochtverdrijver. Vanmorgen wilde ik mijn auto starten, en het lukte dus niet! Nu dacht mijn moeder dat het vast vocht was ofzo, en ze had het over speciale spray die je dan op de bedrading moest.