Volkswagen polo kraakt

Gister mijn draagarmrubbers laten vervangen maar nu kraakt het nog steeds. Sindsdien kraakt mijn rechtervoorwiel enorm. Voornamelijk als ik traag rijd en bochten neem. Onze polo 9n piep en kraakt rechts voor. Het geluid is zo erg, als je over een verkeersdrempel rijdt je de mensen even ziet omkijken :d. Sinds kort kraakt mijn auto achter bij het over hobbels rijden. Het lijkt alsof het kraakt in een rubber ofzo.

Naar wat ik weet is dit een ziekte bij polo 9N3 (krakend onderstel). Dat zal waarschijnlijk een gevolg zijn van het vervangen van een flubberig stukje rubber door een klomp. Krakende schokbrekers – skoda – skoda. Als er bij de Polo iets kraakt is het altijd de vooras. Dit weekend moet ik echter heel wat rijden. Seat Ibiza (cupra) of VW Polo gebruiken! Mijn auto kraakte een tijdje geleden ook als ik over een drempel reed. Toen hij nog kraakte, klonk het echt als iets heel ernstigs!

Geachte VAGers, Zaterdag heb ik een schroefset gemonteerd op mijn Polo 6n. Mijn probleem is nu: als ik stuur hoor ik rechtsvoor de veer kraken. Is een beetje een VW kwaal, krakende achteruitjes. R, doe ik dat wel dan kraakt ie wel! Ik had precies hetzelfde bij mijn Polo (zelfde bak). Heb een poosje terug wel een vervangen van een Polo 9n. De Polo kraakte heel erg in bochten en bij drempels. Als er iemand met mij mee rijdt, dan kraakt de rechter stoel.

De polo 6N(2) heeft hier ook last van in de winter, maar dan vooral aan de.