Volkswagen polo stuurbekrachtiging problemen

Tijd maken om stap voor stap door te lopen waar het probleem schuilt in de stuurbekrachtiging, dus. Sinds gisteren werkt mijn stuurbekrachtiging niet meer. Een aantal dagen geleden heb ik een VW Polo Sportline 1. Na aankomst de motor stilgelegd, en na enkele minuten zonder problemen terug gestart. Sinds een paar weken lijkt het plotseling of de stuurbekrachtiging is weg gevallen. Het probleem het Stuurhuis blijkt kapot te zijn. De VW dealer had (nadat de garantie periode verstreken is) ook een. Dit probleem hebben wij ook gehad met de Skoda Fabia.

Werking stuurbekrachtiging – verschil tussen elektrische en hydraulische. Onlangs ging het lampje "stuurbekrachtiging" branden en togen wij naar de dealer. Daar is de storing uitgelezen en werd er verteld dat de. Sinds enige tijd heb ik problemen met mijn skoda fabia 1. De Fabia heeft, net als de VW Polo 9N een electrisch-hydraulische. Bij de VW Polo 9N wilde het massa-aansluitpunt op de linker chassisbalk in de motorruimte wel eens problemen geven door corrosie. Ik heb sinds kort een storing in mn stuurbekrachtiging, doet het nog wel maar ietsje zwaarder en stuurt niet automatisch terug als je je stuur los.

Knipperende verlichting en een pomp die steeds aan en uit gaat. De Volkswagen Polo is een personenwagen in de compacte klasse van het merk. Elke Polo had standaard stuurbekrachtiging, airbags voor de bestuurder en. Koude startprobleem Polo Fun (9N) 1. Hoe lang gaat een gereviseerde bak van. Stuurbekrachtiging in polo 6n1 inbouwen. Fuerza, ook bij onze VW Fox is de stuurbekrachtiging uitgevallen. Wat was bij jou nu het exacte probleem? Kan dit duiden op een probleem, of doe ik zelf soms iets verkeerd?

Probleem: De stuurbekrachtiging valt soms uit, het lampje gaat dan branden. Na het afzetten van de motor blijkt eveneens de accu leeg te zijn. Vw polo elektrische stuurbekrachtigingspomp. Ik las dat dezelfde pomp in een VW Polo wordt gebruikt. Ik was aan het rijden en ik merkte dat mijn stuurbekrachtiging steeds minder begon te werken en zelf een raar zoemend.

Dus mijn verdenking is, stuurbekrachtigingspomp slaat vast. Op ebay zie ik wel gebruikte pompen en nieuwe, niet vw maar.