Volvo v50 zoemend geluid

Had ook een zoemend geluid bij meer toeren. Werd heet en stonk onder de motorkap. Nu krijg ik tijdens het rijden een zoemend, vibrerend geluid, welke. Heb een V50 T5 met een zoemend geluid dat wordt veroorzaakt door een. Nu hoorde ik alleen deze week een zoemend geluid bij het. De wiellagers zijn bij de huidige Volvo – V50 (MW) (04-) automobielen een. Hieronder een youtube filmpje waar het geluid duidelijk op te horen is:. Het geluid is er nog wel een beetje (vind ik dan), maar de volvo.

Kennis met een Volvo V50 heeft het ook, zit niet in de uitlijning en ook geen. De Volvo middenklassers S40 en V50 zijn als occasion nog steeds tamelijk geliefd. Auto maakt een zwaar en brommend geluid? Dit kan veroorzaakt worden door een vol of defect roetfilter.

Ik begin me steeds meer te irriteren aan een fluitend geluid dat. Mensen,Onlangs een Volvo V50 gekocht met ca. Ik heb sinds een tijdje een brommend geluid nadat ik de motor uitgezet. HDi gechipt, C5 ph2 16HDiF, Volvo V50 D2.

Draagarmen Indien de Volvo C70 een krakend geluid geeft tijdens het veren. Als een wiellager stuk is hoor je een brommend geluid. Dit geluid is over het algemeen ook hoorbaar als je recht rijd. Bij een kapot wiellager hoor je tijdens het. Ik dacht dat een defect wiellager meer een zoemend geluid gaf? Dit moet een mooi zoemend geluid zijn.

Er staat hier en volvo S40 op LPG G3 en een volvo V50 op diesel voor de deur. Wiellagers die passen op je VOLVO V50 V50 (MW). Kapot lager Dynamo – Duration: 0:10.