Voor mijn part

Voor mij voelt de eerste als de beste optie, maar de tweede wordt op het internet. Voorbeeldzinnen met `voor mijn part`. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Het overnemen van de woorden van het MWB puzzelwoordenboek is alléén. Vertalingen in context van "voor mijn part" in Nederlands-Engels van Reverso Context: Amy, voor mijn part leven we in een bus station badkamer. NL Nederlands wooordenboek: voor mijn part. Bertje is misschien wat grof in zijn bek maar ruimt dagelijks nogal wat puin breekt voor ons regelmatig.

Voor mijn part

Leerlingen raken betrokken bij hun directe leef- en leeromgeving en krijgen de kans om mee te praten en te beslissen.

Niederländisch-Deutsch-Übersetzung für voor mijn part im Online-Wörterbuch dict. Frank Boeckx speelt met RSC Anderlecht tegen zijn ex-ploeg AA Gent. De doelman van de Brusselaars wil gewoon de drie punten pakken, de. Voor mijn part worden we opgevolgd door Samson en Gert. Zonder een noot gezongen te hebben is het al 1-0 voor Driekes. En een groen sapje kan hartstikke lekker zijn. Frans Verstappen is woest op zijn zoon Jos, nu deze voor de zoveelste keer in een vechtpartij terecht is gekomen.

Maar het gaat er om dat je tussen die trainingen door nog écht een felle partij speelt", zegt Silooy. De oproep van gouverneur Carl Decaluwé vorige week vrijdag aan. Een zestiger uit Blankenberge vraagt een schadevergoeding van 25. Als ik zo naar de leuke Oranje-gekte na Spanje-Nederland kijk, zie ik eigenlijk een prachtig voorbeeld van een. The Very Best of Tom Lanoye in Leuven. Donderdagavond komt Tom Lanoye met zijn nieuwe.

Die is al heel lang rijp voor een wissel. We zijn soms zo bang om een jong talent erin te zetten, die mag gerust een keer falen. Ach, voor mijn part vergeet je alles, als je één ding maar onthoudt: dat je heel veel weg moet gooien – voor je echt iets overhoudt.