Voorvork keerring vervangen honda

Verwijder nu de borgring die de keerring op zijn plek houdt. Maar een lekke voorvork oliekeerring zorgt ook voor vieze vette smurrie op je voorvork en. Een lekkende oliekeerring vervangen is echt geen overbodige luxe.

Voorvork keerring vervangen honda

Je hebt de vorkpoot er nu uit, en kan dan makkelijk de "dop" verder losdraaien omdat je hem al los gezet had 🙂 keerring 6. Voorvork keerringen vervangen – Techniek: Vering, demping – Forum.

Voorvork-keerringen vervangen – Hobbyist forumhobbyist. Onderhoud aan de voorvork: vervangen van de voorvorkolie en revisie van de veren en keerringen.

Voorvork keerring vervangen honda

How to: voorvork-olie en seal vervangen. Honda schrijft het voor dus het zal wel goed zijn, het. Ik heb zojuist mijn voorvorken weer in elkaar gezet.

Hey ik wilde van de vakantie ook mijn keerringen gaan vervangen maar nou zit ik met 2. De dikte van de olie bepaald de demping en dat gene wat Honda. Je komt nu een grote clip tegen die de keerring tegen houd, dus er. Veel mensen hebben er wel eens last van, lekke voorvork keerring. Maar wat als je nou niet weet hoe je hem moet vervangen? Ik kwam er laatst achter dat ik een lekke voorvork keerring heb bij mijn derbi.

Voorvork keerring vervangen honda

Nu wil ik die dus gaan vervangen alleen heb ik dit nooit eerder. Vervoersmiddel: Honda CR125R & VW Polo 6n2 1. Ik heb vandaag een nieuwe set keerringen gehaald, de inhoud. Ik hoef enkel de vorkolie te vervangen en de keerringen, hoe doe ik dat.

Cadeaus motoronderdelen, honda, kawasaki, suzuki, yamaha. Zonder veel problemen kon de poot uit de vorkplaten gehaald worden. Keerringen vervangen, veerpoten zijn vooraf gepolijst. Theo wees me aan welk gedeelte van de.