Voorvork lekt olie

Dit is bij mij weten veel meer dan normaal. Als je ziet dat er olie langs de voorvork lekt komt dat in bijna alle gevallen door een lekkende voorvork oliekeerring. Hoi, Sinds een paar dagen merk ik dat er aan mijn Marauder aan mijn rechter voorvork olie lekt.

Voorvork lekt olie

Ik naar de motorzaak geweest en hij zei dat het. De voorvork van mijn motor is lek, olie gaat er langs de keerring langzaam uit. De oliekeerring van een van de voorvorkpoten lekt. In de manual staat niet beschreven hoe dit te vervangen is, maar zou toch niet heel moeilijk.

Voorvork lekt olie

Als het over de buitenpoten druipt, lekt je vork teveel, als er een klein beetje olie op de binnenpoot zit is dit vrij. Er komt olie uit de voorvork (de schokdemper), vooral aan de linkerkant. Moet nu alleen de keerringen vervangen worden, of moet de gehele. Ik heb problemen met een lekkende keering van de linker vorkpoot van mijn VFR. Het komt steeds net onder het rubber bij die chrome ring over mijn onderpoot heen lopen. De olie komt met de poot langs de keerring omhoog. Hallo, Ik zag laatst op mijn voorwiel dat er allemaal streepjes op liepen, het blijkt dus olie te zijn. Ik heb het volgende probleem, in mijn voorvork van mijn rt 80 uit 86 heb ik.

Voorvork lekt olie

Voor de duidelijkheid de olie lekt er aan de bovenkant uit zodra ik hem van de. Heerlijk weer geweldige bochten en een lekkende voorvork poot. Iemand een tijdelijke oplossing om het lekken van de olie te. Als dit niet het geval is zou je eens kunnen kijken hoeveel olie in de vorkpoten zit, als die het er uit drukt lijkt die ook lek maar veert ook niet. Na enige tijd zag ik dat er een plasje olie onder de vork lag.

Olieverlies = lek = dichtingsring die niet meer goed afsluit = vervangen. Gaat hier om een derbi senda, kom er sinds vandaag achter dat olie uit de poot. Ook als de vork olie lekt is het tijd om. Even onder de dichting geschoven, rond de vorkpoot gedraaid waarbij er wat olie en vooral zandkorrels van het vorkbeen liepen. Leg de onderste vorkpoten weg, leg ze op papier of doeken die eventuele lekkende olie opneemt; Neem de boven bovenste vorkbenen af met. Hoi allemaal, Ik heb een mtb gekocht met een Rockshox SID voorvork. Als ik nu de lock-out een paar keer heb gebruikt loopt de olie net onder. Ik ben bang dat de linker voorvork kering van mijn fazertje enige vorm.

Als de één lek is gaat de andere vrijwel zeker kort daarna ook lekken. Onlangs heb ik de oliekeerring van mijn linker voorvork laten vervangen door MKT. Nu blijkt ook dat er olie lekt bij mijn linker voorrem. Vandaag even wezen rijden en kwam tot de ontdekking dat de rechtervoorpoot kering lek was.

Inmiddels voorpoot eruit gehaald en de kering.