Vriesvak lek gas

Ook het vriesvak moest ontdooien en ik dacht ik doe dit met een. Nieuwe diepvries is besteld, maar is dit gas gevaarlijk? Hoogst waarschijnlijk is de vriezer lek waardoor het (koel) gas is ontsnapt.

Vriesvak lek gas

Hierdoor kan deze niet meer koelen en wordt aangeraden de.

Nu is het al gestopt met lekken, dat duurde maar 40 seconden ofzo. Maar nu zat ik dus lekker in me vriesvak te bikken, prik ik ineens door. Maar ik maak me wel een beetje zorgen over dat gas wat nu ontsnapt.

Vriesvak lek gas

Als de vriezer te weinig koelvloeistof. In een poging om het ontdooien van het vriesvak van een oude Nordland koelkast wat te versnellen heb ik vermoedelijk bovenin iets lek.

Oh, ik heb net uit betrouwbare bron vernomen dat het gas niet giftig is. Waarschijnlijk zit hier nog r12 gas op en wordt niet meer gebruikt. Daarbij komt het dat als je het al zou kunnen maken de reparatie te duur is. Is dit niet zo, dan kan het gebeuren dat uw vriesvak niet meer vriest. Geen gelijkmatige koeling in de diepvriezer; Lekken of condensvorming. Het nieuwe gebruikte gas kan indien de installatie 100% is goed werken , maar. Mijn koelkast doet het maar mijn vriesvakje doet het niet meer. Mijn Amerikaanse koelkast van het merk whirlpool lekt water.

Koelen: Een koelkast werkt met een warmte absorptie gas, uit de freon groep. In het geval van R600a koelvloeistof, dit gas is een natuurlijk gas met een hoge. Plaats geen koolzuurhoudende dranken in het vriesvak. Het koelmiddelcircuit heeft een controle op lekkage doorstaan.

Met behulp van aardgas is veilig, zolang er geen gaslekken.