Vtech mijn eerste stuurtje

Als je kindje op de toesten drukt, hoor je grappige geluiden, vrolijke zinnetjes, gezongen liedjes en melodietjes.

Vtech mijn eerste stuurtje

Op avontuur met het VTech Baby Mijn Eerste Stuurtje. Druk op de toetsen en hoor al die grappige geluiden, vrolijke zinnetjes, gezongen liedjes en melodietjes. Laten we een ritje maken met Mijn Eerste Stuurtje van VTech! Eindeloos leer- en speelplezier met Mijn Eerste Stuurtje van VTech! Dit stuurtje bevat drie speelstanden die kleintjes laten kennismaken met eenvoudige.

Wat zal je kindje met veel plezier leren met dit leuke stuurtje van VTech! Mijn eerste stuurtje Vtech: 12+ mnd. Drie speelstanden die laten kennismaken met eenvoudige verkeersregels, dieren, voertuigen, cijfers, kleuren. Draai aan het stuur en ga op avontuur! Met dit interactieve stuurtje kunnen de allerkleinsten draaien, spelen en leren. Dit VTech stuurtje leert jou over verkeersregels, dieren, voertuigen, cijfers en meer! Draaien, spelen en leren met dit interactieve stuurtje voor de allerkleinsten. Opzoek naar een goedkope Vtech Mijn Eerste Stuurtje met snelle levering?

Koop nu Vtech Baby Mijn Eerste Stuurtje voor € 23,65. Beoordeel VTech Mijn Eerste Stuurtje en help andere consumenten. Jouw mening en ervaringen zijn belangrijk. Voorzien van leuke licht en geluidseffecten. VTech mijn eerste stuurtje – Op zoek naar babyspeelgoed van Vtech?

Met dit Vtech Mijn Eerste Stuurtje zal je kindje zich prima vermaken. Je vindt het bij speelgoedwinkel Villa4Kids. Het draaien van het Vtech eerste stuur, het bewegen van de versnellingspook en het drukken op de claxon prikkelt de fantasie en zorgt voor volop speel- en.