Vw deur gaat niet meer open

De deur gaat nu helemaal niet meer open. Help bijrijdersdeur mk3 gaat niet meer open. Passagiersdeur Blijft Op Slot – Algemeen – Cleaned. Passat 3BG niet meer open te krijgen is.

Ik was er met een €250 vanaf toen dacht ik (originele VW onderdelen gebruikt). Mede forumers Groot probleem 😥 Ik krijg de deur aan de bestuurders kant niet meer open van buiten niet en van binnen niet? Interieur & uitrusting: Bijrijdersdeur gaat niet meer.

Vw deur gaat niet meer open

Elektronica & Diagnose: Achterportier gaat niet. Mijn deur wil dus niet open zodat ik het nieuwe slot, wat ik al heb, er niet in kan zetten.

De centrale deurvergrendeling van de rechterdeur T5 werkt dus niet meer. En daarna met sleutel je deur proberen open te krijgen aan die zijde. Portier RV Golf IV gaat niet meer open. Is er een manier om de deur nog open te krijgen? Rechterportier van citroen gaat niet meer open. En aangezien de deur niet meer open wil kan men daar ook niet bij. Linkerachterdeur gaat niet meer open. Knopje omhoog met de deurklink lukt niet meer, veert gewoon weer terug en deur gaat niet open.

Ik ben inmiddels ook langs de VW-dealer geweest. Ik krijg dus de deur aan de linkse kant achter niet open,van binnen en buiten niet. Mijn rechterachterdeur wil niet meer open, ik krijg hem zowel van binnen. Sinds kort kan mijn rechtse portierdeur van mijn VW Golf vaak niet open, nadat ik op mijn. Soms gaat de deur wel open maar soms ook niet. Mijn vriendin haar fox heeft een probleem.

Sinds enige tijd gaat de bestuurdersdeur niet meer open. Niet via het slot en niet via de hendel. Toen ik gisteren mijn buitendeur wilde openen bleef het cilinderslot rond draaien en nu gaat de deur niet meer open. Betreft een Bora waarvan het RA slot defect is, deur gaat van buiten en binnen niet meer open Rara hoe kan ik nu dat slot.

Ik kan enkel nog de bestuurdersdeur opendoen met de sleutel. Hier bij de zwarte streepjes zitten twee schroeven die draai je er uit dan til je de deurklink iets. Probeer eens met alle deuren en de kofferklep open. Is een typisch VW probleem, hebben al onze oude Seats ook last van als het koud is. Hallo, Sinds een aantal dagen gaat de passagiersdeur niet meer van het slot.

Heeft iemand anders dit ook wel eens meegemaakt? Permanente oplossing heb ik niet omdat de auto niet meer in mijn bezit is. Deur wilde met geen mogelijkheid meer open.