Vw polo stuurbekrachtiging valt uit

Hallo, de elektrische stuurbekrachtiging valt som uit (lapje gaat branden) en na het afzetten van de motor blijkt eveneens de batterij leeg te zijn. Stuurhuis is kapot, dat valt toch neit uit te lezen en opnieuw op te starten ? Sinds een paar weken lijkt het plotseling of de stuurbekrachtiging is weg gevallen.

Vw polo stuurbekrachtiging valt uit

In ieder geval erg balen dat het net buiten de garantie valt. Stuurbekrachtiging is helemaal weg en het ruikt een beetje branderig onder. Ik zing het nog wel even uit en zal met heel veel plezier straks de Polo wegdoen. Zelf denk ik niet dat de stuurbekrachtiging kapot is, bij het rijden rijdt de auto. Een aantal dagen geleden heb ik een VW Polo Sportline 1. Na het inparkeren vorige week merkte ik dat mijn stuur ineens blokkeerde en dit symbooltje begon te branden: amber-power-steering-icon.

Ze zien er uit als smalle blinkende plaatjes. Voorraad overzicht van gebruikte, revisie en nieuwe Volkswagen Polo. De Fabia heeft, net als de VW Polo 9N een electrisch-hydraulische stuurbekrachtiging en geen electrische stuurbekrachtiging. De stuurbekrachtiging valt soms uit, het lampje gaat dan branden. Werking stuurbekrachtiging – verschil tussen elektrische en hydraulische. Na het afzetten van de motor blijkt eveneens de accu leeg te zijn.

Het systeem bestaat uit een hydraulische pomp, slangen en cilinders die de. Je gelooft het bijna niet, maar de dealer kan het niet vinden en schijnt alles te. Knipperende verlichting en een pomp die steeds aan en uit gaat. Ik schrok me de tering en het bleek dat mijn motor uit was geslagen. Ik was aan het rijden en ik merkte dat mijn stuurbekrachtiging steeds minder begon te.

Na enkele uren rijden spuit de stuurbekrachtigingsolie uit het reservoir en valt de stuurbekrachtiging. Koude startprobleem Polo Fun (9N) 1. Het loshalen van het vw logo van achterklep?